Праисторическите господари на Земята завладяха Варна. До 15 април всички жители

...
Праисторическите господари на Земята завладяха Варна. До 15 април всички жители
Коментари Харесай

Динозаври нападнаха Варна

Праисторическите господари на Земята превзеха Варна. До 15 април всички поданици и посетители на града, изключително малчуганите, ще могат да се допрян и да си създадат селфи с динозаври.  Дино-паркът се намира в Grand Mall Варна.

Като с машина на времето всеки ще може да се върне хилядолетия обратно в историята и да зърне 30 типа движещи се макети на динозаври. Те са в действителни размери, измежду които се отличават: 7-метровия T-Rex и 4-метровия спинозавър, научи Varna24.bg .

В продължение на повече от 160 млн. години, започвайки от късния триас (преди към 230 млн. години), те са най-широко публикуваните сухоземни гръбначни животни на Земята. В края на интервала креда, преди към 65 млн. години, динозаврите претърпяват пагубно всеобщо измиране, от което оцеляват единствено някои птици, също част от групата на динозаврите, обособила се през юра.

Освен големите студенокръвни, в парка във Варна са изложени и великански приказни пеперуди, високи над 1,5 м.

Изложба " Живите динозаври и приказният свят на пеперудите “ ще води на праисторическо пътешестване, посетена от над 12 млн. души по света

Входът е с билети, продават се на място. Работно време е от понеделник до петък – от 12 до – 20 часа, а в събота и неделя - от 10 до 20 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР